Indonesische Workshop

Klik op de naam van het gerecht en je kunt het recept downloaden!

Culinair Indisch Menu:

Aperitief  met Kroepoek & Emping

Op tafel:

  • 3 soorten sambal (Oelek, Manis, Badjak)
  • Seroendeng

Aantal gangen:

1. Saté Ajam + Santensaus

Ajam Besengeh

Sambal Goreng Telor

Sambal Goreng Asem Manis Ajam

Nasi Koening

 

2.  Jawa Kari Soto

Laksa Cibinong Soto

 

3. Ikan Pepesan

Goeleh Oedang

Orak Arik

Ikan Teri & Katjangs

Atjar Ketmoen

Nasi Poetih

 

4. Saté Babi + Katjangsaus

Gado Gado

Babi Roedjak

Rempejek Katjang

Atjar Tjampoer

Nasi Poetih

 

5. Kokos  Spoom

 

6. Saté Kambing + Ketjapsaus

Rendang  Sapi Madras

Sambal Goreng Tempeh/Tahoe

Nasi Koening

 

7. Pancong cake

Roedjak Manis

+ koffie/thee