Nieuws – Berichten

3 december:

Op zondag 26 november kregen de leden een Olijfolie proeverij. Met veel wetenswaardigheden over de diverse oliën  konden we proeven wat de verschillen waren met tussendoor de nodige hapjes en gerechten. De quizwinnaars gingen met een mooie prijs naar huis. Met dank aan Al en Carolyn voor het vele werk. Hieronder de presentatie:

olijfolie CGD Nov 26 2023

.30 oktober:

Na de voorbereidingen op de Woensdag voorafgaande was het zondag 30 oktober tijd voor TECHNISCH KOKEN OP ZONDAG. Deze keer was de zeer smakelijke Koreaanse keuken aan de beurt. Uiteraard met bijpassende wijnen. Hierover zijn door Gert en Wim twee presentaties gemaakt.

Hieronder aan te klikken in PDF vorm.

De Koreaanse Keuken

Wijnen bij de Koreaanse keuken (TKOZ)

 13 mei 2021:

Beste kookliefhebbers,

De leden van de kookcommissie hebben gisteravond hun stem uitgebracht op hun favoriete opmaak van de gerechten van onze laatste “doos” zonder dat ze wisten welke foto van wie was, behalve Fred dan.

De uitslag is als volgt:

Vitello Tonnato”

  1. Rianne en Frank
  2. Marjan en Adri
  3. Anneke en Kees

Ahi Tuna

  1. Marjan en Adri
  2. Carolyn en Al
  3. Ellen en Ab

De foto’s van de winnaars zijn hieronder bijgevoegd.

Alle ingezonden recepten kun je terugvinden onder “RECEPTEN”of je klikt HIER

Wie wil kan dan zelf nog inspiratie putten uit wat leuke gerechten.

Als we een beetje optimistisch mogen zijn, verwachten we in september weer eens iets te kunnen organiseren in het PVO. Daarom was dit voorlopig de laatste doos. Erik zal jullie binnenkort op de hoogte brengen van de geplande activiteiten voor de rest van het jaar en de bijbehorende datums.

Geniet van de mooie tijd die er hopelijk weer aan komt en blijf gezond!

Hartelijke groet van de Kookcommissie.