Onderafdeling
PV Dow Terneuzen
Subdivision
PV Dow Terneuzen
MENU
Home
  • CGD -Info en Bestuur
  • De Kook commissie
  • De Wijn commissie
  • Reiscommissie
  • Ledeninformatie
  • Activiteiten / Agenda
  • Nieuws – Berichten
  • Recepten
    • Recepten Hi – Wine
    • Recepten Thema Griekenland (KoZ)
    • Recepten Korea
    • Recepten Kerstdiner 2022
    • Recepten Voorjaarsdiner 2022
  • Verslagjes + Foto’s
    • Foto’s Kleine hapjes ALV 2025
    • Kerstdiner 2024 + presentatie en recepten
    • 2024 Oktober: Techn. Koken en Koken op Zondag
    • 2024-Culinaire reis Durbuy
    • FAMILIE-BBQ op zaterdag 8 juni
    • 28-4-2024: Lente-evenement
    • 29-10-2023: Koken op Zondag – Herfst thema
    • Culinaire reis Heerlen 2023
    • Kerstdiner 17 december 2022
    • 30-10-2022: Koken op Zondag foto’s
    • Weekend Delden Foto’s
    • Masterclass Sherry de Foto’s
    • Voorjaarsdiner 2022
    • Weekend Tongeren 1-3 okt 2021
    • Foto’s activiteiten
    • Foto’s gerechten
  • Links
  • Contact & Informatie

Recepten

Op de onderstaande pagina’s vindt U een selectie van recepten van de gerechten die wij in de loop der tijd bereid hebben.

.

Klik op een link en je kunt de PDF file openen en downloaden.

–

 

Recepten Hi-Wine

.

Recepten Thema Griekenland

.

Recepten Korea

.

Recepten Kerstdiner 2022

 

Recepten Voorjaarsdiner 2022

.

2021-11-07: TK / KoZ – Thema New Italian –> Sergio Herman

Ingezonden Voorgerechten Thuiskoken

Ingezonden Hoofdgerechten Thuiskoken

Marokkaans Culinair Festijn

Asperge diner

 

VOORGERECHTEN

Charlotte gevuld met gerookte paling en garnalen

Heldere fazantbouillon met shi i take

Japan – Noedelsoep met miso

Voorgerechtjes met eendenrillettes

Gravad Lax Zalm met Mostersaus

Carpaccio van Gerookte eend met clementines

Vlechtje van Noordzeetong

Pikante sardientjes

Ceviche a la atun

 

HOOFDGERECHTEN

Gebraiseerde runderwangen, zalfje zoete aardappel

TOURNEDOS VAN TONGFILET IN EEN BAVAROISE VAN BEURRE BLANC EN BEAN BLOSSOM

Hazenpeper van Sergio Herman

Tajine Lamsvlees

Lamszadel gevuld met een farce

Brassato al vino rosso

Parelhoen met sabayon van Achel dubbel

Couscous met zeven groenten

1. Sambal Goreng Telor

6. Groene flensjes met kokos en Javaanse suiker

3. Nasi Poetih

3. Sate Babi

 

NAGERECHTEN

Arroz con Leche een toetje uit Peru

Wentelteefje met gebakken bloedworst en gekaramelliseerde appel

Powered by PV Dow | Disclaimer | Sitemap | Foto's gerechten
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord wijzigen
Inloggen