29-10-2023: Koken op Zondag – Herfst thema
Herfstmenu
–
Na de voorbereidende werkzaamheden op woensdagavond, waarbij veel aandacht werd besteed aan het maken van de wildpaté, startten de koks zondag om 13.00 uur de werkzaamheden voor het menu.
.
Met een mooie gezamenlijke inspanning werden de gerechten klaargemaakt om zo rond 17.00 uur te worden opgediend in de juiste volgorde. Natuurlijk vergezeld van diverse mooie bijpassende wijnen. De smakelijke gerechten werden door de leden met een goede waardering beloond 🙂
.
Het menu:
-
Amuse Herfst-trilogie
-
Voorgerecht Trio van vis
-
Tussengerecht Wildpaté met chutney en rozijnenbrood
-
Hoofdgerecht Coq au vin met Reibekuchen en gegrilde witlof met sherrysiroop
-
Nagerecht Witte chocolademousse met karamelperen
.
Hieronder een foto-impressie van deze middag (met dank aan Hennie)
.