Onderafdeling
PV Dow Terneuzen
Subdivision
PV Dow Terneuzen
MENU
Home
  • CGD -Info en Bestuur
  • De Kook commissie
  • De Wijn commissie
  • Reiscommissie
  • Ledeninformatie
  • Activiteiten / Agenda
  • Nieuws – Berichten
  • Recepten
    • Recepten Hi – Wine
    • Recepten Thema Griekenland (KoZ)
    • Recepten Korea
    • Recepten Kerstdiner 2022
    • Recepten Voorjaarsdiner 2022
  • Verslagjes + Foto’s
    • Foto’s Kleine hapjes ALV 2025
    • Kerstdiner 2024 + presentatie en recepten
    • 2024 Oktober: Techn. Koken en Koken op Zondag
    • 2024-Culinaire reis Durbuy
    • FAMILIE-BBQ op zaterdag 8 juni
    • 28-4-2024: Lente-evenement
    • 29-10-2023: Koken op Zondag – Herfst thema
    • Culinaire reis Heerlen 2023
    • Kerstdiner 17 december 2022
    • 30-10-2022: Koken op Zondag foto’s
    • Weekend Delden Foto’s
    • Masterclass Sherry de Foto’s
    • Voorjaarsdiner 2022
    • Weekend Tongeren 1-3 okt 2021
    • Foto’s activiteiten
    • Foto’s gerechten
  • Links
  • Contact & Informatie

TK en KoZ -Thema New Italian–> Sergio Herman

Klik op een link om het recept te openen / downloaden

Menu -New Italian_

Gepofte Aubergine

Groenekruidencoulis

Knoflookchips

Burratacrème

Dragonolie

Knoflookcrème

Tomatencompote

Bruschetta met ansjovis en basilicum

Knolselderijsalade, paddenstoelen, taleggio

Lasagne Arrabbiata, Gambero, Dragon

Ossobuco tricolore

Ricottaballetjes putanesca

Amaretti

Zabaglione, Rode vruchten, Amaretti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by PV Dow | Disclaimer | Sitemap | Foto's gerechten
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord wijzigen
Inloggen